DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Oua umplute

De pe mesele de sărbătoare nu trebuie să lipsească (cel puțin de Paști) ouăle umplute. Sunt simplu si ușor de făcut, dar gustoase și de efect! Și bineînțeles în cazul nostru făcute pe principiul unei rețete dukan.

Faza Atac, Croazieră (PL,PP), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-12 ouă de găină

- 3 ficăței de pui (preparați după rețeta de Ficăței de pui cu ceapă)

- 3 lg de brânză degresată

- mărar verde

- sare, piper

- maioneza Dukan

Punem ouăle la fiert. Ca să fie fierte tare eu le țin după ce apa dă în clocot circa 15 minute la fiert. Le punem apoi în apă rece și le lăsăm circa 20 minute. Curățăm ouăle și le tăiem în jumătate.

Între timp pregătim și ficățeii de pui după rețeta de pe site.

În bolul de la blender punem gălbenușurile de ou (păstrăm eventual 2 pentru maioneză), cei trei ficăței de pui, eventual și puțină ceapă, brânza degresată, mărărul tocat și condimentele. Blenduim până se omogenizează pasta.

Cu această pastă umplem albușurile, fie cu lingurița fie folosind un sprit (poche) de patisserie. Adăugăm peste maioneză Dukan sau acoperim ouăle cu maioneză.

Poftă bună!

 

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: