Salata de vinete
Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva
Ingrediente:
- vinete coapte
- 1 ceapa
- 1 galbenus fiert
- 1 lingura mustar Dijon
- 2 lingurite zeama de lamaie
- 3-4 linguri de quark
La vinetele tocate se adauga ceapa tocata marunt (eu prefer sa o dau prin razatoarea mica) si se adauga o compozitie facuta din galbenusul fiert, mustarul Dijon, zeama lamaie si quarkul. Amestecam bine de tot si o savuram cu paine Dukan sau chifle (painea alba din poze e doar de decor
Pentru perioada de post adaugati doar ceapa si condimente!
ce e quarkul si unde se poate gasi?
Uite, am scris aici http://www.retete-dukan.ro/quark-ul-ce-este-si-unde-il-gasim/
am cumparat mustar de la mega image dijon dar este f iute,ce fac il pot folosi?
Dijonul e bun. Daca e iute…asta e. Dar de folosit il poti folosi.
Eu il amestec cu iaurt 0,1%.
Si eu folosesc mustar de la dijon sí e uite de imi ies ochii din cap….probabil pt ca nu e indulcit cu nimik…Abia astept sa fac si eu salata de vinete…imi place foarte mult!!!
Fetelor, mustarul Dijon nu are cum altfel sa fie decat iute. Bucurati-va, asta inseamna ca ati nimerit Dijon pe bune si nu alte facaturi cu eticheta de Dijon.
Ma bucur ca am gasit reteta asta de salata. Mie imi plac vinetele foarte mult, maine intru la PL si cred ca imi fac.
Asa e, e iute! Sper sa iti placa retetele mele.
*uite scz.
*iute scz.
Am facut si eu salata, e chiar mai buna decat salata de vinete cu ulei.
Imi place f. mult.
Ma bucur ca ti-a placut!
a iesit fff buna, nu ma asteptam ms pt reteta
Buna
incercati mustar cu bobite de la Grande Familia este fara zahar si se gaseste la Mega Image
merge fara quark ? am un alt mustar decat ce e in reteta merge?
Poti sa incerci, de ce nu?!
Am facut si eu in aceasta seara, a iesit extraordinar de buna!!!! Multumesc pentru reteta! Eu nu am pus quark, am inlocuit cu branza Delaco 0.2%.
Iar alternativa pentru mustarul de mai sus, puteti incerca mustar iute La Minut. Mie imi place foarte mult ce a iesit.
Va multumesc pentru reteta!!!!!!
Ma bucur ca iti place! :*
Va pup si va multumesc pentru retete :*
:*