DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Tocanita de pui pentru atac si PP

În primul rând trebuie să precizez că aceasta este o rețetă care poate fi consumată atât în faza de atac, cât și în zilele de PP la dieta dukan. De ce să mâncăm piept de pui fiert când putem să mâncăm o tocăniță delicioasă? Așa că vă invit să o încercați și să îmi spuneți dacă v-a plăcut.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente pentru 2 porții:

-1 piept de pui fără piele

- 1 ceapă mică

- 1 lgt pastă concentrată de roșii (permisă această cantitate pe post de condiment încă din atac)

- 250 ml supă de pui (sau apă)

- ½ legătură mărar verde

- ½ legătură pătrunjel verde

- sare, piper, boia de ardei, cimbru (praf de usturoi dacă vreți)

Preparare. Se taie pieptul de pui cubulețe mari. Ceapa se toacă mărunt și împreună cu pieptul de pui se pun într-o tigaie (antiaderentă)/oală (cu pereții mai groși). Se ”călesc” la foc mic până puiul se albește (se amestecă întruna). Adăugăm apoi supa de pui, pasta de roșii și condimentele și lăsăm să fiarbă la foc circa 20-30 minute, până scade zeama și puiul se fierbe. În final adăugăm verdeața tocată mărunt.

Se consumă ca atare, cu turtițe sau chifle dukan.

Poftă bună!

 

 

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: